اطلاعیه ((تذکرات مهم)) ((دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته))

no picture

((تذکرات مهم))

((دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته))

دانشجویان عزیز:

با شروع کلاسهای درس دانشگاه زمان هرگونه تغیرات در لیست انتخاب واحد دانشجویان خاتمه یافته است.لذا توجه دانشجویان را به نکات ذیل جلب نمائیم ، چنانچه این موارد در انتخاب واحد هردانشجو رعایت نشده باشد، باید در اسرع وقت (حداکثر تا تاریخ 20/7/95)برای رفع نقص به آموزش مراجعه نمایند. در غیر اینصورت مسئولیت هرگونه خسارت ناشی از اشتباه در انتخاب واحد به عهده دانشجو خواهد بود:

1-    معدل کمتر از 12 برای مقطع کارشناسی (مشروط)وحداکثر واحدها ی انتخابی نباید بیش از 14 واحد باشد.

2-    حداقل مجاز انتخاب واحد 12 می باشد.انتخاب واحد کمتر از 12 واحد به استثناء ترم آخرغیر مجاز خواهد بود.

3-    معدل کمتر از 17 نباید بیش از 20 واحد درسی انتخاب نمایند.

4-    ساعات درسی هیچگونه تداخلی در برنامه (حتی زمان امتحانات )نداشته باشند مگر در ترم آخر که با مجوز کتبی از آموزش انجام پذیرفته است.

5-    رعایت پیش نیاز دروس طبق چارت مربوط انجام شده باشد. (هم نیاز فقط با مجوز کتبی از مدیر گروه مجاز است)

6-     انتخاب دروس باید از کد رشته خاص دانشجو انجام پذیرفته باشد( مگر با مجوز کتبی ازمدیر گروه)

7-      دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته (ورودی مهر 90 و قبل از آن) ،کارشناسی ناپیوسته (ورودی بهمن 92 و قبل از آن) فقط با اخذ رای کمسیون موارد خاص اجازه انتخاب واحد در 1-95 داشته اند در غیر اینصورت انتخاب واحد آنان باطل خواهد بود .

8-    اخذ همزمان درس تربیت بدنی و ورزش 1 غیر مجاز می باشد.

.

مدیر آموزش