برنامه های معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم (اولین المپیک بازیهای فکری دانشجویان)

معـاونت فرهنگی و اجتمـاعی وزارت علوم اولین المپیک بازیهای فکری دانشجویان را برگزار می نماید.

معـاونت فرهنگی و اجتمـاعی وزارت علوم در نظر دارد با بهره گیری از بهترین سـبک تاثیرگذاری بر گروه مخاطب هدف دانشـجویی و در راستای ترویج فرهنگ و سبک زندگی ایرانی- اسـلامی و همچنین پیشـنهاد تشـکیل انجمن علمی و یا کانون بازی به دانشجویان، اولین المپیک بازیهای فکری دانشجویان را برگزار نماید.

در ادامه، سه فایل مرتبط با این طرح برای علاقمندان بارگذاری می شود:

دانلود: جهش_کاپ

دانلود: جوایز

دانلود: زمانبندی_رویداد

دانشجویان علاقمند به تشکیل کانون بازیهای فکری دانشجویان، می توانند جهت پیگیری و هماهنگی، در ساعات اداری به دفتر فرهنگی مراجعه و یا به شماره 09231421528 در تلگرام یا ایتا پیام ارسال نمایند.

کانال تلگرامی معاونت فرهنگی دانشجویی:

┏━━━🌸🍃🌺━━━┓
    👉  @FarhangiEDU