برنامه های انجمن علمی زبان انگلیسی (گزارش نشست تخصصی و رونمایی از نشریه انجمن)

نشست تخصصی تاریخ نگاری ترجمه‌ی زنان در ایران و پرزنت نشریه انجمن علمی زبان برگزار شد.

در این نشست که از ساعت 9:30 آغاز شد، سردبیر شریه تخصصی انجمن علمی زبان، «آفاق الدوله» به معرفی نشریه پرداخت. تاج ماه آفاق الدوله، اولین زن ایرانی است که به ترجمه متون و انتشار آن در نشریات پرداخته است.

سپس آقای دکتر محمدرضا لاهوتی، سرپرست محترم موسسه، از تلاش گروه های دانشجویی خصوصا انجمن زبان در برگزاری این جلسه و انتشار نشریه، و حمایت اساتید از آنان سپاسگزاری نمودند.

سپس  استاد گرانقدر سرکار خانم دکتر فرزانه فرحزاد و بعد از ایشان سرکار خانم دکتر زینب امیری سخنان خود را در خصوص  تاریخ نگاری ترجمه‌ی زنان در ایران ایراد نمودند.

در پایان با تقدیم هدیه و لوح تقدیر از سخنرانان تقدیر شد.

با سپاس از سخنرانان، مدعوین، اساتید و دانشجویان گرامی که در این نشست شرکت نمودند.

اخبار و تصاویر بیشتر را از کانال تلگرام انجمن به آدرس زیر پیگیری نمایید:

@SEA_EDU

.با سپاس از انجمن علمى زبان و استاد مشاور این انجمن خانم دکتر عدیلى و همچنین اعضاى نشریه "آفاق الدوله" که براى برگزارى این جلسه همت گماردند

معاونت فرهنگی دانشجویی ارشاددماوند

👉  @FarhangiEDU