سخنران: سرکار خانم دکتر فرزانه فرحزاد
(استاد تمام رشته‌ی مطالعات ترجمه «دانشگاه علامه طباطبائی»)

و سخنرانی سرکار خانم دکتر زینب امیری
(دکتری رشته ترجمه «دانشگاه علامه طباطبائی»)
با عنوان ترجمه و شکل گیری مفهوم زن مدرن در نشریات زنانه‌ی ایرانی از سال ۱۹۱۰ تا ۱۹۵۳

همراه با معرفی نشریه‌ی علمی دانشجویی آفاق‌الدوله

زمان: ۱۴۰۳/۳/۳ از ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰

مکان: مؤسسه آموزش عالی ارشاد دماوند (خیابان انقلاب، ابتدای خیابان وصال شیرازی، خیابان شهید رضا نائبی، پلاک ۲۱، اتاق جلسات طبقه ششم)

حضور در این نشست برای عموم دانشجویان آزاد و رایگان می‌باشد.

برای ثبت نام در این نشست، مشخصات خود را به آی‌دی تلگرامی زیر ارسال نمایید:

@ZNilu

🔻به دلیل محدود بودن ظرفیت، از پذیرفتن اشخاصی که در این نشست ثبت‌نام نکرده‌اند، معذوریم. کانال تلگرام انجمن علمی زبان انگلیسی:

@SEA_EDU

• نویسنده : دکتر اکرمی، مدیر فرهنگی دانشجویی