گزارش برنامه های ترم اول تشکل های دانشجویی

با سپاس از اعضای شورای مرکزی و فعالان انجمن های علمی و کانون های فرهنگی، بخاطر زحماتی که برای برگزاری برنامه‌ها در یک سال گذشته متقبل شدند، لیست فعالیت های انجمن‌‌ها و کانون‌ها در ترم اول سال تحصیلی 403-402 (شهریور تا دی)، را می توانید از اینجا دانلود نمایید.

به منظور ادامه و استمرار این فعالیت‌ها، می‌توانید با #انتخابات عضو شورای مرکزی انجمن علمی شوید، یا انجمن علمی رشته خود را تاسیس کنید.
فواید عضویت در انجمن علمی:
1- تنوع بخشی به فعالیت های دانشجویی
2- افزایش برنامه‌های فرهنگی به دلیل مشارکت دانشجویان
3- ارتقا مهارت و توانمندسازی دانشجویان
4- کارآموزی از طریق کسب تجربه
5- ارتقا فنون گفتگو
6- یادگیری و تمرین برگزاری برنامه‌های فرهنگی دانشجویی (از برنامه‌ریزی تا اجرا) اعم از کارگاه، جلسات و همایش‌ها، سفرها و بازدیدها، مراسم‌ها
7- دریافت کارنامه فرهنگی (مصوب وزارت علوم تحقیقات و فناوری/معاونت فرهنگی اجتماعی) برای فعالان فرهنگی (مزایای کارنامه: ارتقا رزومه دانشجو جهت تسهیل استخدام و اشتغال، و امتیاز ویژه برای مهاجرت تحصیلی محسوب می‌شود)
و ...
منتظر حضور شما در دفتر فرهنگی و اعلام کاندیداتوری هستیم