برنامه های معاونت فرهنگی (مراسم شب یلدا)

مراسم «شب یلدای دانشجویی» با همکاری کانون هنر برگزار شد.

مراسم «شب یلدای دانشجویی» در روز سه شنبه 28 آذر 1402، از ساعت 10:30 تا 12 در سالن (سلف) شیشه‌‌ای برگزار گردید.
در  این مراسم که مجری آن سرکار خانم فاطمه مهدوی بود، بخش های گوناگونی همچون
- سخنرانی جناب آقای دکتر لاهوتی و اهدای هدیه به برنده مسابقه عکس دانشجویی خانم «هانیه پناهی» دانشجوی رشته حسابداری،
-«حافظ خوانی» توسط استاد رشته زبان و ادبیات فارسی سرکار خانم کشاورز
-اجرای موسیقی زنده توسط دانشجویان خانم ها مبینا اشکبار و غزل نجفی
-فال حافظ و قرعه کشی و اهدای جایزه
- اجرا و نمایش عکسهای ارسالی مسابقه عکس
- مسابقه دارت
و در نهایت پذیرایی (پک انار و تنقلات) انجام شد.

همچنین به اطلاع می رساند برنده دوم مسابقه عکس دانشجویی از واحد دماوند آقای «پدرام سیدوند» دانشجوی رشته زبان انگلیسی می باشند که هدیه ایشان توسط مسئولین واحد دماوند اهدا خواهد گردید.
بدینوسیله از تیم اجرایی این برنامه خانمها
مبینا اشکبار
فاطمه مهدوی
زهرا جابری
مهرگل شهسواریان
فاطمه صادقی
نازنین فاطمه ترکمن
و همچنین تمامی همکارانی که در بخش های مختلف برای برگزاری این برنامه، با واحد فرهنگی دانشجویی همکاری و همراهی نموده  به ویژه سرکار خانم کشاورز و جناب آقای رضایی و امور اساتید و کلاسها سپاسگزاریم.

#معاونت_فرهنگی_دانشجویی
#کانون_هنر