نتایج نهایی انتخابات انجمن های علمی حقوق و معماری

پس از بررسی تعرفه های دور دوم انتخابات انجمن های علمی حقوق و معماری که بر اساس اطلاعیه قبلی، از ساعت 15 روز 22 اسفند تا ساعت 15 روز 23 اسفند فرصت رای دهی بود، وضعیت نفر پنجم شورای مرکزی این انجمن ها مشخص گردید. بر این مبنا:

کل آرای انجمن علمی حقوق 6 و کل آرای انجمن علمی معماری 5 عدد می باشد و تمامی آرا، قابل قبول و صحیح است و رای باطله در مرحله دوم احراز نشده است.

نتایج نهایی انجمن حقوق:

مبینا مال ورد: 0

مهدیه اشترانی: 2 رای

فاطمه خاوری: 3 رای

نتایج نهایی انجمن معماری:

آتنا طالقانی 5 رای

مهسا حسنی 0

بر این مبنا عضو پنجم شورای مرکزی انجمن حقوق خانم خاوری، و عضو علی البدل این انجمن خانم اشترانی، می باشند. همچنین عضو پنجم شورای مرکزی انجمن معماری خانم طالقانی می باشند.

با سپاس از کلیه دانشجویانی که در انتخابات همکاری نمودند. انشالله جلسات معارفه با انجمن ها، پس از تعطیلات نوروزی برگزار خواهد گردید.

• تاریخ انتشار : 1401/12/23

برنامه های کانون بسیج (محفل قرآنی)

کانون بسیج محفل قرآنی یاس (گفتمان سه‌شنبه‌ها)  را برگزار می کند.