روند برگزاری انتخابات

روند برگزاری انتخابات چگونه است و ویژه کدام انجمن های علمی است؟

انتخابات انجمن های علمی واحد تهران از امروز سه شنبه 16 اسفند ماه تا روز یکشنبه 21 اسفندماه

همچون سه سال اخیر، به صورت مجازی برگزار می شود.

در مقطع کارشناسی، دختران

و در مقطع کارشناسی ارشد دختران و پسران مجاز به شرکت در انتخابات هستند

این انتخابات ویژه انجمن هایی است که تعداد کاندیداهای لازم جهت تشکیل شورای مرکزی انجمن، برای آن ثبت نام نموده اند.

1- انجمن علمی انرژی (7 نفر)

2- انجمن علمی حقوق (7 نفر)

3- انجمن علمی زبان انگلیسی (9 نفر)

4- انجمن علمی مدیریت (6 نفر)

5- انجمن علمی معماری (13 نفر)

برای تشکیل شورای مرکزی انجمن های علمی مهندسی کامپیوتر و مهندسی مالی، با توجه به ثبت نام حداقل کاندیدای لازم (5 نفر)، نیازی به برگزاری انتخابات نمی باشد.

فرایند اعلام کاندیداتوری و ثبت نام، تبلیغات و انتخابات *واحد دماوند* در صورت درخواست دانشجویان آن واحد، بعد از تعطیلات نوروزی و فروردین ۱۴۰۲ امکان پذیر خواهد بود

• تاریخ انتشار : 1401/12/16

برنامه های کانون بسیج (محفل قرآنی)

کانون بسیج محفل قرآنی یاس (گفتمان سه‌شنبه‌ها)  را برگزار می کند.