اسامی کاندیداهای انتخابات انجمن های علمی

ضمن سپاس از کلیه دانشجویانی که جهت اعلام داوطلبى، به دفتر فرهنگى دانشجویى مراجعه نمودند، از میان کاندیداهاى داوطلب، اسامی دانشجویان داراى صلاحیت در انتخابات انجمن های علمی موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند به شرح زیر است:

🔻رشته مهندسی انرژی :

11-یاس فروغی
12-مریم جعفرقلی زاده
13-مهسا مس دهنودشت

انجمنهایی که تعداد کاندیداهاى مورد تایید، بیشتر از 5 نفر شده (مهندسی انرژی، زبان انگلیسی و معماری)، مى بایست انتخابات را برگزار کنند تا تکلیف شورای مرکزی آن مشخص شود. این افراد با تایید و هماهنگی معاونت فرهنگی دانشجویى می توانند از هم اکنون تبلیغات خود را آغاز نمایند.

🔻رشته مهندسی و علوم کامپیوتر:
1 -زینب دالایی
2-معصومه مهریزی
3-سیده عسل میرزمانی
4-هستی جهانی
5-پرنیا برزو

🔻رشته مدیریت :
1-مهسا مختاری
2-مرضیه آزادبر
3-فائزه ایوزیان
4-فاطمه بختیاری
5-عاطفه سیفی

برای تشکیل هر کدام از انجمن های کامپیوتر و مدیریت، 5 نفر دانشجو ثبت نام نموده اند، که پس از بررسی، صلاحیت آنان تایید شد، بر این مبنا تکلیف اعضای شورای مرکزی این دو انجمن مشخص شده است و نیاز به انتخابات نمی باشد. (حداقل تعداد اعضای شورای مرکزی هر انجمن بر اساس آیین نامه مربوطه، می بایست 5 نفر باشد)

🔻رشته مدیریت مالی و حسابداری:
1-مهیا شیخ مرادی
2-پونه فراهانی کیان
3-رویا عبدی
4-هلال نقیان

🔻رشته مهندسی مالی:
1-رقیه روانبخش سعدی
2-آرزو زارعین
3-الهه شرافت
4-لیلا بهبودی

انجمن های مدیریت مالی و حسابداری، مهندسی مالی بخاطر به حد نصاب نرسیدن کاندیداها، غیرفعال شد.

🔻رشته حقوق:
1-صبا رفیعی
2-میشلا میرزاخانیان
3-زهرا منصوری

4- فاطمه خاوری

سارا آصفی***

زهرا بهادلی***

کیمیا صفی صمغ آبادی***

با توجه به انصراف کتبی سارا آصفی، زهرا بهادلی و کیمیا صفی صمغ آبادی در پایان ساعت اداری روز 9 اسفند، انجمن حقوق غیرفعال گردید.

نکته: انجمن هایی که غیرفعال شده، هر زمان که دانشجویانی داوطلب تشکیل انجمن باشند، با حضور در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی و تکمیل فرم درخواست، می توانند انجمن را به صورت غیررسمی فعال نمایند. تشکیل رسمی انجمن، منوط به طی روال آیین نامه ای می باشد.

نکته2: با سپاس از دانشجویانی که برای تشکیل انجمن های حسابداری، مهندسی مالی و حقوق کاندیدا شده اند، فارغ از تشکیل انجمن، می توانند فعالیت های مربوطه را با حضور در دفتر فرهنگی دانشجویی پیگیری نمایند و برنامه ها را زیر نظر معاونت فرهنگی برگزار کنند. در پایان فعالیت آنان، گواهینامه فعال فرهنگی به این افراد تعلق خواهد گرفت.

(این پست در تاریخ 14 اسفند ماه، به روزرسانی شد)

• تاریخ انتشار : 1401/12/09

اطلاعیه شماره52- دانشگاه ارشاد دماوند برگزار می کند؛ کنفرانس ملی توسعه و آینده نگری در صنایع با رویکرد فرایندهای داخلی

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه محورهای کنفرانس، تاریخ های مهم و نحوه ارسال مقالات و دیگر موارد به وبسایت  www.dficonf.ir مراجعه و یا با دبیرخانه کنفرانس به شماره تلفن 09904434981 تماس حاصل فرمایید.

برنامه های کانون بسیج (محفل قرآنی)

کانون بسیج محفل قرآنی یاس (گفتمان سه‌شنبه‌ها)  را برگزار می کند.

کانال تلگرامی جدید اطلاع رسانی دانشگاه به آیدی( ed_ihe@) فعال شد. این کانال مختص کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته واحد تهران می باشد.

اطلاعیه شماره 225- دانشجویان عزیز لطفا از کانال تلگرام دانشگاه ارشاد دماوند edamavand خارج شوید

دانشجویان عزیز و همکاران محترم

لطفا از کانال تلگرام دانشگاه ارشاد دماوند (edamavand) خارج شوید. در غیر اینصورت امکان از دست دادن آیدی تلگرام خود را خواهید داشت.

کانال اطلاع رسانی جدید به زودی اعلام می شود.