اطلاعیه شماره 6- اطلاعیه زمان شروع کلاس‌ها و نحوه ورود به کلاس‌های مجازی دانشجویان پسر

با توجه به اینکه کلاسهای واحد پسران از تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۱شروع می شود،لازم است برای شرکت در کلاسهایی که به صورت مجازی در برنامه ادوب کانکت برگزار می شود، فایلهای آموزشی که در سایت دانشگاه قسمت خدمات الکترونیک (راهنمای آموزش مجازی) وجود دارد را مطالعه نموده، تا از بروز مشکلات احتمالی در استفاده از سامانه مجازی جلوگیری گردد.

• نویسنده : مهدیه قلیچ خانی
  • تاریخ انتشار : 1401/11/30
  • تعداد مشاهده : 1927 بار

برنامه های کانون بسیج (محفل قرآنی)

کانون بسیج محفل قرآنی یاس (گفتمان سه‌شنبه‌ها)  را برگزار می کند.