اطلاعیه شماره26- گزارش برگزاری جشنواره هفته پژوهش و فناوری - موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند- 5 دی ماه 1401

*هوالعلیم*

پژوهش، کوشش برای یافتن بهترین راهکارهای ممکن برای حل مشکلات موجود در عرصه های زندگی و راهی برای گسترش مرزهای دانش و گشودن افق های تازه برای آیندگان است.

هفته پژوهش و فناوری فرصت مناسبی است تا با برگزاری همایش ،جشنواره و نمایشگاه نسبت به ارتقاء جایگاه علم و تحقیقات در کشور تاکید و اقدام شود . توسعه علم و دستیابی به فناوری به منظور کسب ثروت و رفاه عمومی است و موجب افزون توان ملی در ابعاد اجتماعی ،فرهنگی و اقتصادی می شود.

تولیدات علمی مرهون محققان و فناوران دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی است . معرفی برگزیدگان عرصه های پژوهش و فناوری و تجلیل از آن ها ضمن ارج گذاری بر تلاش آنان موجب ایجاد فضای پر نشاط علمی برای محققان می شود.

جشنواره هفته پژوهش و فناوری موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند نیز با اهداف فوق در هفته آغازین دی ماه در محل سالن سخن پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایران داک) برگزار گردید.

این مراسم پس از قرائت آیات مبارکه قرآن کریم با سخنرانی جناب آقای دکتر سیدمحمد حسینی ورکیانی ریاست محترم موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند آغاز گردید. ایشان بیان داشتند: "اهدافی که موسسه در پژوهش، دنبال می کند این است که به دنبال انجام پروژه های تقاضا محور باشد که با انجام اینکار اهداف کلان محقق شود." در ادامه جناب آقای دکتر غلامرضا ظریفیان عضو محترم هیات علمی موسسه در زمینه "مساله پژوهش و موضوع موردی، دانشگاه ارشاد دماوند" ایراد سخن نمودند. سخنران سوم این مراسم رئیس پژوهشگاه ایرانداک جناب آقای دکتر حسن زاده بودند. ایشان در باب "شایستگی های پژوهشگر سرآمد و ملزومات سازمانی" صحبت نمودند. جناب آقای دکتر امیربیگلربیگی قاجاریه عضو هیات علمی موسسه و مدیر گروه مترجمی زبان انگلیسی موسسه، با یک ارائه جذاب تحت عنوان "تحقیقات آکادمیک در دنیای هوش مصنوعی: جایی که اپلیکیشن های فارسی  در رقابت عقب مانده اند" Persian apps are lagging behind where Academic research in AI world: آخرین سخنران این مراسم بودند.

جشنواره هفته پژوهش و فناوری موسسه |آموزش عالی ارشاد دماوند با تقدیر از فعالان حوزه پژوهش در سه بخش زیر با اهدا لوح تقدیر و هدایا پایان یافت:

• تقدیر از دانش آموختگان منتخب کارآفرین موسسه
  • تقدیر از پژوهش های برتر در مقطع کارشناسی ارشد موسسه
  • تقدیر از پژوهشگران برتر موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند

عناوین پایان نامه های برتر موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند در جشنواره هفته پژوهش و فناوری دی ماه 1401

جشنواره هفته پژوهش و فناوری...دانلود کتابچه

• نویسنده : مدیرپرتال -معاون گروه میرچی
  • تاریخ انتشار : 1401/11/23

برنامه های کانون بسیج (محفل قرآنی)

کانون بسیج محفل قرآنی یاس (گفتمان سه‌شنبه‌ها)  را برگزار می کند.