اطلاعیه شماره ۱۱۹- کلیه کلاسهای دانشگاه در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه مورخ ۲۷، ۲۸ و ۲۹ آذر ماه بدلیل آلودگی هوا مجازی برگزار میگردد - ادامه خبر

اساتید و دانشجویان گرامی
با توجه به آلودگی هوا و وضعیت اضطراری موجود ، کلیه کلاسهای درسی ( حتی تربیت بدنی و ورزش ) در روزهای یکشنبه ، دوشنبه و سه شنبه ( ۲۷ ، ۲۸و ۲۹ آذرماه ) با توجه به موارد ذیل بصورت مجازی برگزار خواهد شد .
۱- کلاسها فقط در فضای ادوب کانکت تشکیل و استفاده از سایر نرم افزارها مجاز نیست .
۲- کلاسها در ساعت مقرر و هر یک بصورت مستقل ( بدون ادغام ) تشکیل خواهد شد .
۳- زمان هر کلاس مجازی توسط اساتید از شروع تا خاتمه ۹۰ دقیقه تعریف شود .
۴- حداقل ۵ دقیقه قبل از شروع کلاس لینک مربوط ( با توجه به اطلاعیه آموزشی ) توسط استاد آماده تا دانشجویان با مشکلی مواجه نشوند .
۵- دانشجویان ترم اول که آشنایی کمتری با کلاس مجازی دارند آموزش مربوط در سایت را مطالعه نمایند .
 با تشکر - معاون آموزشی دانشگاه
  • تاریخ انتشار : 1401/09/26