اطلاعیه شماره 53- اطلاعیه مهم در مورد برگزاری حضوری کلیه کلاسهای مقطع کارشناسی ارشد از 17 فرورودین (لازم به ذکر است کلاسهای مقطع کارشناسی از 14 فروردین کماکان مجازی برگزار میگردد)

« اطلاعیه »
اساتید محترم
دانشجویان گرامی
ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و سعادت برای شما عزیزان ، در اجرای مصوبه ستاد ملی کرونا و تأکید وزارت علوم ، تحقیقات و فنآوری مبنی بر حضوری شدن کلاسهای دانشگاه‌های سراسر کشور از ابتدای سال ۱۴۰۱ ، این دانشگاه نیز اعلام میدارد ؛
« کلیه کلاسهای کارشناسی ارشد از روز چهارشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ در محل دانشگاه به صورت حضوری و کلاسهای کارشناسی از ۱۴ فروردین کماکان مجازی ادامه خواهد داشت و تصمیم نهائی اعلام خواهد شد » . لطفا ضمن ملاحظه موارد ذیل طبق برنامه درسی خود در کلاسها حضور یابید :
۱- انجام واکسیناسیون ( تزریق حداقل دو نوبت واکسن کرونا با ارائه کارت ) و سلامت فرد برای حضور در دانشگاه الزامی است .
۲- رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی در دانشگاه ( از زمان ورود تا خروج )
۳- دانشجویانی که مبتلا به بیماری کرونا هستند تا سلامتی کامل ( ارائه گواهی ) مجوز حضور در کلاسها ( حضوری ) را ندارند . در این صورت حذف درس نیز تا ۲۰ فروردین بلامانع خواهد بود .
۴- کلاسهای کارشناسی رشته معماری حضوری است .
۵ - امتحانات پایان ترم با اندکی تغییر در تاریخ آنها ( که اعلام خواهد شد ) برای هر دو مقطع به صورت حضوری برگزار می شود .
         نقی شجاع
معاون آموزشی دانشگاه