اطلاعیه شماره 8 - شرایط و ضوابط اخذ دروس معرفی به استاد در تابستان ۱۴۰۰

با توجه به اتمام امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۹۹ ، دانشجویان واجد شرایط می توانند با اخذ دروس خود به صورت «معرفی به استاد» و شرکت در امتحان حضوری آنها در مرداد ماه فارغ التحصیل شوند.
ضوابط ویژه :
۱- حداکثر ۳ درس نظری دانشجو باقی مانده ( با تأیید کارشناس آموزش) و هیچ یک از آن دروس عملی نباشد (مانند ورزش، تربیت بدنی ، پروژه و کارآموزی)
۲- امتحان دروس حضوری و با تعیین تاریخ از سوی امتحانات در هفته اول مرداد ماه انجام خواهد شد. (زمان دقیق امتحان متعاقبا اعلام می شود)
۳- ثبت نام با مراجعه به آموزش و در روزهای زوج به صورت حضوری وتا تاریخ ۱۴۰۰/۴/۲۱ انجام می شود .
۴- شهریه دروس معرفی به استاد (۵۰ درصد شهریه ثابت +شهریه متغیر دروس) همزمان با ثبت نام اخذ خواهد شد.
۵- در صورت قبولی دانشجو در دروس مورد نظر امور فراغت از تحصیل وی انجام شده و با عدم قبولی دانشجو در دروس معرفی به استاد، ضمن ثبت نمره مردودی در کارنامه ، دانشجو باید در نیمسال اول ۱۴۰۰ مجدداً درس را اخذ و بگذراند بدیهی است تاریخ فراغت از تحصیل آنان نیز در نیمسال اول ۱۴۰۰ خواهد بود.
 واحد امتحانات دانشگاه

• تاریخ انتشار : 1400/04/16