اطلاعیه شماره 5- یادآوری های لازم برای امتحانات حضوری

دانشجویان عزیز

تعداد اندکی از امتحانات پایان ترم دوم ۹۹ که به تشخیص اساتید امکان اخذ آنها بصورت مجازی نبوده ، طبق برنامه با همکاری آموزش و *رعایت شرائط ذیل* در دانشگاه برگزار خواهد شد .
۱- پروتکل های بهداشتی اعم از ماسک ، ضدعفونی فضا ، رعایت فواصل افراد ، عدم تراکم دانشجو و ...از سوی دانشگاه و دانشجویان قویا رعایت خواهد شد .
۲- دانشجویانی که در تاریخ امتحان مشکوک یا مبتلای به کرونا بوده یا می‌شوند اجازه حضور در دانشگاه را نداشته و با ارائه گواهی های معتبر ( ابتلا و سلامت ) از مراکز درمانی می توانند در زمانی که دانشگاه تعیین و اطلاع رسانی خواهد نمود امتحان داده‌ یا درس را حذف نمایند . لذا اطلاع رسانی تلفنی ( با شماره ۶۶۴۰۷۱۲۶)  توسط اینگونه دانشجویان در روز امتحان الزامیست .
۳- دانشجویان ساکن غیر تهران می‌توانند با مراجعه به‌ آموزش یکی از دانشگاه‌های غیرانتفاعی یا دولتی محل سکونت خود و هماهنگی قبلی با آموزش و دانشگاه مورد نظر ، همزمان با سایر دانشجویان در شهر محل سکونت خود امتحان دهند .( تماس با شماره ۶۶۴۰۷۱۲۶ )
۴- برخی از دانشجویان در روز امتحان حضوری ، احتمالا امتحان مجازی نیز دارند، لذا می توانند با هماهنگی آموزش در یکی از کلاسهای دانشگاه امتحان مجازی خود را نیز بدهند.
۵- حضور دانشجویان حداکثر ۱۵ دقیقه قبل از امتحان و خروج بلافاصله پس از امتحان برای پرهیز از تراکم ضروریست.

باتشکر از همکاری شما - آموزش دانشگاه

• نویسنده : مدیرپرتال -معاون گروه میرچی
  • تاریخ انتشار : 1400/03/17
پربیننده ترین خبر ها

اطلاعیه شماره2- پذیرش مقالات علمی در حوزه کسب وکار در ورزش

نشریه Sports Business Journsl
 دانشگاه الزهرا،  آماده پذیرش مقالات علمی در حوزه کسب وکار در ورزش می‌باشد.

اطلاعیه شماره 12-تغییر تاریخ امتحانات معرفی به استاد مرداد ماه به دلیل تعطیلات اعلام شده از طرف دولت

قابل توجه دانشجویانی که در مرداد ماه امتحان معرفی به استاد دارند ...

دفتر مركزي: واحد تهران

آدرس : تهران . خیابان انقلاب . ابتدای خیابان وصال شیرازی . خیابان شهید رضا نایبی . پلاک 21