اطلاعیه مهم در مورد دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 96 و 97

اطلاعیه مهم

نحوه دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات961

دانشجویان عزیز:

با توجه به اطلاعات ذیل، با ورود به سامانه نسبت به پرداخت  مانده بدهی شامل  شهریه ثابت و متغیر خود به صورت اینترنتی از تاریخ 1/10/96 لغایت 10/10/96 اقدام و پس از تسویه حساب پرینت کارت ورود به جلسه امتحانات را دریافت دارید.

در صورت هر گونه ابهام در مورد شهریه حداکثر تا تاریخ 5/10/96 می توانید به امور مالی مراجعه نمایید.

بدیهی است کارت های دریافتی قبل از تاریخ فوق از درجه اعتبار ساقط و حضور دانشجو در جلسه امتحان صرفا با ارائه کارت دانشجویی و کارت  ورود به جلسه امکان پذیر خواهد بود.

توضیحات :

1-شهریه ثابت در همه ترم ها ثابت بوده و افزایش نداشته است. ( دانشجویان کارشناسی ارشد که 4 نیمسال از تحصیل آنها گذشته شهریه ثابت ترم 5 و بعد از آن برابر آئین نامه مربوط ، به نرخ روز محاسبه و ثبت گردیده است. )

2-از نیمسال 1-96 بابت خدمات فرهنگی ، ورزشی و مشاوره ای هزینه ای دریافت نمیگردد.

3-فقط شهریه متغیر 1-96 همانند سنوات قبل نسبت به سال گذشته حداکثر 12% افزایش یافته و ثبت شده است.

«امور مالی»

• نویسنده : امور اساتید