شرایط و ضوابط آموزش محور نیمسال دوم سال تحصیلی 96 و97

no picture

شرایط و ضوابط   "  آموزش محور"

برای نیمسال دوم سال تحصیل 97-96

**********************

طبق ماده  25  آیین نامه آموزشی  شماره 1652422  مصوب  مورخ 12/8/1394  ، دانشجویانی می توانند  شیوه آموزشی خودرا از "آموزشی - پژوهشی " به آموزش محور تغییر دهند که :

1. کلیه واحدهای درسی کارشناسی ارشد خود را( اعم از جبرانی و اصلی ) حداقل با معدل 14 گذرانده باشند.
  2. واحد پایان نامه را اخذ نموده و با تایید شورای تحصیلات تکمیلی دردانشگاه ، نتوانند و یا نخواهند از آن دفاع کنند.
  3. درخواست خود را مبنی به آموزش محور، در تاریخ مقرربه آموزش تسلیم و قبل ازانتخاب واحد به تایید شورای تحصیلات تکمیلی برسانند

توجه :

الف ) شورای تحصصیلات تکمیلی دانشگاه توصیه و تاکید بر اتمام تحصیلات دانشجویان به شیوه "آموزشی ، پژوهشی " دارد. لذا حداقل یکماه قبل از شروع ترم دانشجو  باید پیگیر دریافت تاییدیه ازشورای مذکورباشد.

ب) اخذ  همزمان  درس باقیمانده از ارشد و جبرانی با دروس آموزش محور ممکن نخواهد بود.

ج ) حداقل معدل برای فراغت ازتحصیل دانشجویان آموزش محور 14( با احتساب دروس جایگزین پایان نامه ) بوده و این موضوع (آموزش محور) در گواهی موقت و دانشنامه افراد درج خواهدشد.

فرصت ارائه درخواست دانشجویان به آموزش برای نیمسال دوم 96 حداکثرتا 10/10/96 میباشد. و درخواستهایی که پس از این تاریخ وصول شود. برای نیمسال اول 97 منظورخواهد شد.

)          آموزش(

• نویسنده : امور اساتید