میزان و نحوه پرداخت شهریه نیمسال اول 97-96

میزان و نحوه پرداخت شهریه نیمسال اول97-96

کلیه دانشجویان قبل از تاریخ انتخاب واحد خود (حداکثر تا پنج شنبه 96/06/02)باید با ورود به سایت (قسمت انتخاب واحد)و پرداخت الکترونیکی ضمن تسویه حساب نیمسال قبل ، مبالغ ذیل را به طور علی الحساب واریز نموده تا مجوز و امکان دسترسی به انتخاب واحد را اخذ نمایند . بدیهی است مابقی مبلغ شهریه پس از زمان حذف و اضافه و قطعی شدن آن (حداکثر تا تاریخ 96/07/15)که مانده بدهی دانشجویاندرسایت مشخص و تثبیت خواهد شد توسط دانشجو واریز و تسویه می گردد.

ضمناً دانشجویان می توانند با مراجعه به جدول موجود در سایت کلیه شهریه این ترم را محاسبه و بطور یکجا واریز کنند.

جدول شهریه علی الحساب

مبلغ

مقطع

رشته

ورودی

9,500,000

کارشناسی پیوسته و ناپیوسته

علوم انسانی (مدیریت ،حسابداری،زبان،حقوق)

10,500,000

فنی مهندسی

17,000,000

کارشناسی ارشد

علوم انسانی (مدیریت ،حسابداری،زبان)

18,000,000

فنی مهندسی

5,000,000

دانشجویان مهمان

12,500,000

دانشجویان مهمان

5,500,000

کلیه رشته ها

ترم آخر (که حداکثر 12 واحد دارند)

تذکر مهم :چون انتخاب واحد فقط به صورت اینترنتی و توسط خود دانشجو و در زمانهای مقرر انجام می شود دانشجویان باید موضوع شهریه و اشکالات احتمالی را حضوراً از طریق امورمالی تا قبل از تاریخ 96/06/02 مرتفع نموده و مجوز دسترسی به سایت را اخذ نمایند.

((امورمالی))

• نویسنده : مدیرپرتال