جدول جدید شهریه علی الحساب کلیه ورودی ها نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95

no picture

((اطلاعیه))

به دنبال طرح سوال و درخواست تعدادی از دانشجویان در مورد مبلغ و چگونگی پرداخت شهریه نیمسال دوم 95 به اطلاع می رساند:

1- مبلغ شهریه نیمسال دوم نسبت به نیمسال اول به هیچ وجه افزایش نیافته وبا مصوبه وزارت علوم تطبیق داشته ومحاسبه و مقایسه این مبلغ با جدول شهریه مندرج در سایت و جمع مبالغ پرداختی (در کارنامه مالی) نیمسال اول توسط هر دانشجو به سهولت قابل انجام است.

2- در اغلب دانشگاهها دانشجویان با پرداخت شهریه ثابت قبل از انتخاب واحد و پرداخت شهریه متغیر همزمان با واحدهای انتخابی در لحظه انتخاب واحد، شهریه خود را خواهند پرداخت که این مهم دانشجویان را دچار مشکل می نماید .از این رو در این دانشگاه علی الحساب شهریه تعریف شده و دریافت می شود که مابقی آن تا زمان امتحانات تدریجاً تسویه می گردد.

3- علی رغم موارد فوق با عنایت به اینکه تعدادی از دانشجویان پیش بینی مبلغ جدید علی الحساب را نداشته اند و برای مساعدت با آنها جدول ذیل (همانند نیمسال اول)تهیه شده و پرداخت علی الحساب طبق آن بلامانع است.

بدیهی است افرادی که مطابق جدول قبل شهریه را واریز کرده اند این مبلغ در بستانکار حساب آنها منظور و تا پایان ترم مابه التفاوت کمتری نسبت به دیگران پرداخت خواهند نمود .

ورودی

رشته

مقطع

مبلغ(ریال)