کانال تلگرامی جدید اطلاع رسانی دانشگاه به آیدی( ed_ihe@) فعال شد. این کانال مختص کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته واحد تهران می باشد.

اطلاعیه شماره 225- دانشجویان عزیز لطفا از کانال تلگرام دانشگاه ارشاد دماوند edamavand خارج شوید

دانشجویان عزیز و همکاران محترم

لطفا از کانال تلگرام دانشگاه ارشاد دماوند (edamavand) خارج شوید. در غیر اینصورت امکان از دست دادن آیدی تلگرام خود را خواهید داشت.

کانال اطلاع رسانی جدید به زودی اعلام می شود.

برنامه های انجمن حقوق (مسابقه ایام نوروز)

انجمن علمی حقوق مسابقه عیدانه کتاب خوانی را برگزار می کند.

برنامه های کانون بسیج (محفل قرآنی)

کانون بسیج محفل قرآنی یاس (گفتمان سه‌شنبه‌ها)  را برگزار می کند.