اطلاعیه شماره 222- اطلاعیه تعطیلات نوروزی مؤسسه - ادامه خبر

به اطلاع اساتید گرانقدر و دانشجویان عزیز می رساند ضمن تبریک پیشاپیش سال نو ، مؤسسه از روز یکشنبه مورخ 27 اسفند ماه 1402 لغایت دوشنبه مورخ 13 فروردین 1403 تعطیل و آغاز به کار مؤسسه از روز سه شنبه مورخ 14 فروردین ماه 1403 می باشد.

برنامه های انجمن صنایع (بازدید از کارخانه دلپذیر)

انجمن علمی مهندسی صنایع زیر نظرمعاونت فرهنگی دانشجویی موسسه برنامه بازدید از کارخانه دلپذیر را برگزار می کند

برنامه های انجمن صنایع (بزرگداشت روز مهندس)

انجمن علمی مهندسی صنایع زیر نظرمعاونت فرهنگی دانشجویی مراسم بزرگداشت روز مهندس را برگزار می کند.

انتخابات انجمن های علمی (اطلاعیه 5)

نتایج انتخابات بعضی از انجمن ها مشخص شد.

انتخابات انجمن های حقوق و معماری به دور دوم کشیده شد.

برنامه های انجمن انرژی (بازدید نیروگاه برق بعثت)

🌕انجمن علمی مهندسی انرژی زیر نظرمعاونت فرهنگی دانشجویی موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند برنامه بازدید علمی برگزار میکند

برنامه های انجمن صنایع

انجمن علمی مهندسی صنایع زیر نظرمعاونت فرهنگی دانشجویی برنامه بازدید علمی از کارخانه دلپذیر را برگزار می کند.

نمایشگاه تولیدات دانشجویی

نمایشگاه و فروشگاه محصولات دانشجویی برگزار می شود.

اطلاعیه شماره52- دانشگاه ارشاد دماوند برگزار می کند؛ کنفرانس ملی توسعه و آینده نگری در صنایع با رویکرد فرایندهای داخلی

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه محورهای کنفرانس، تاریخ های مهم و نحوه ارسال مقالات و دیگر موارد به وبسایت  www.dficonf.ir مراجعه و یا با دبیرخانه کنفرانس به شماره تلفن 09904434981 تماس حاصل فرمایید.

برنامه های کانون بسیج (محفل قرآنی)

کانون بسیج محفل قرآنی یاس (گفتمان سه‌شنبه‌ها)  را برگزار می کند.