برنامه های انجمن علمی بین رشته ای مهندسی (معرفی لوگو)

انجمن علمی بین رشته‌ای مهندسی واحد دماوند، زیر مظر معاونت محترم فرهنگی دانشجویی لوگوی خود را طراحی و از آن رونمایی کرد.

برنامه‌های انجمن علمی کامپیوتر (بازدید از موزه کامپیوتر)

انجمن علمی کامپیوتر برنامه بازدید از موزه کامپیوتر را زیر نظر معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار می‌کند.

برنامه های انجمن بین رشته ای مهندسی (گزارش بازدید از اینوتکس)

بازدید دانشجویان واحد دماوند، موسسه آ.ع ارشاد دماوند، از نمایشگاه بین المللی اینوتکس برگزار شد.

برنامه های انجمن زبان انگلیسی (کارگاه ترجمه)

انجمن علمی زبان انگلیسی کارگاه ترجمه ادبیات کودک را زیر نظر معاونت فرهنگی دانشجویی موسسه آ.ع ارشاد دماوند برگزار می‌کند.

برنامه های انجمن علمی معماری (گزارش بازدید از موزه مقدم)

انجمن علمی معماری، برنامه بازدید از خانه موزه مقدم را زیر نظر معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار نمود.

برنامه های انجمن بین رشته ای مهندسی (اینوتکس)

انجمن علمی بین رشته‌ای مهندسی (واحد دماوند) زیر نظر معاونت فرهنگی دانشجویی موسسه آ.ع ارشاد دماوند، بازدید از نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس را برگزار می کند.

برنامه های انجمن معماری (مراسم روز معمار)

انجمن علمی معماری مراسم روز معمار را برگزار نمود.

برنامه های انجمن زبان انگلیسی (دوره آموزشی دستور زبان انگلیسی ۲)

انجمن علمی زبان انگلیسی زیر نظر معاونت فرهنگی دانشجویی موسسه آ.ع ارشاد دماوند «دوره آموزشی دستور زبان انگلیسی ۲» را برگزار می‌کند.