اوقات شرعي

برگزاری اولین دوره مسابقات ورزش های الکترونیک دانشجویان دانشگاه های کشور

اطلاعیه برگزاری اولین دوره مسابقات ورزش های الکترونیک دانشجویان دانشگاه های کشور    به اطلاع می رساند با همکاری فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و انجمن ورزش های الکترونیک، به منظور ایجاد نشاط و شادابی بین دانشجویان در شرایط ویژه کنونی، اولین دوره مسابقات ورزش­های الکترونیک دانشجویان دانشگاه های کشور ...

به اطلاع می رساند با همکاری فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و انجمن ورزش های الکترونیک، به منظور ایجاد نشاط و شادابی بین دانشجویان در شرایط ویژه کنونی، اولین دوره مسابقات ورزش­های الکترونیک دانشجویان دانشگاه های کشور در رشته های FIFA۲۰ – Rainbow Six)– –  Clash Royale- eFootball PES۲۰۲۰ Subway Surfers – Call of Duty– Quiz of Kings) برگزار می­ گردد.

• زمان ثبت نام: تا روز ۲۲ تیر ماه
  • زمان مسابقات : روز های۲۵،۲۶،۲۷ تیر ماه

شرایط برگزاری مسابقات:

1. دانشجویان شرکت کننده با درج شماره دانشجویی از ۵۰% تخفیف ورودی مسابقات بهره مند خواهند شد.
  2. ثبت نام مسابقات در درگاه معرفی شده از طرف انجمن ورزشهای الکترونیک به آدرس : lresa.ir/students انجام می شود.
  3. قوانین و مقررات برگزاری مسابقات برابر استانداردهای جهانی مورد تایید فدراسیون جهانی ورزش­های الکترونیک IESF برگزار خواهد شد.
  4. به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

قوانین و مقررات و آیین نامه های مربوطه برای دسترسی عموم در سایت فدراسیون ملی ورزش­های دانشگاهی  iusf.ir موجود می باشد.

• نویسنده : کارشناس فرهنگی دانشجویی
  • تاریخ انتشار : 1399/04/03