به اطلاع مراجعین محترم میرساند،از تاریخ اول خرداد ماه 99 تا اطلاع ثانوی روزهای حضور پرسنل اداری دانشگاه از ساعت 8 الی 14 روزهای شنبه الی چهارشنبه میباشد (روزهای پنجشنبه تا ایام امتحانات تعطیل میباشد)، خواهشمند است در صورت موارد ضروری با رعایت دستورالعملهای بهداشتی (استفاده از ماسک و دستکش ) در دانشگاه حضور به عمل آورید (روابط عمومی دانشگاه ارشاد واحد تهران)
اوقات شرعي

پیام ریاست موسسه در گرامیداشت روز استاد

دکتر سید کاظم اکرمی رییس موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند به مناسبت گرامیداشت روز معلم، سخنانی را از طریق صفحه ایسنتاگرام امورفرهنگی به صورت زنده و مستقیم بیان نمودند.

مدت این سخنرانی ۶ دقیقه است و می توانید فایل را از کانال اطلاع رسانی امورفرهنگی به آدرس @FarhangiEDU، پیج اینستاگرام فرهنگی به آدرس Ershad_uni_Farhangi و یا از لینک زیر دانلود کنید.

فایل را از اینجا دانلود کنید.

• نویسنده : کارشناس امورفرهنگی
  • تاریخ انتشار : 1399/02/12