روز و ساعت كاری پرسنل اداری دانشگاه از اول آذرماه الی 14 آذر ماه (شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 8 الي 14) بصورت 50 درصد ميباشد، و طبق مصوبه ستاد ملی کرونا حضور دانشجویان در این دو هفته مجاز نمی باشد  و کارکنان صرفاً پشتیبان و رافع مشکلات کلاسهای مجازی خواهند بود (روابط عمومي دانشگاه ارشاد دماوند-واحد تهران)

گ-99082486- قابل توجه دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی ارشد گروه مدیریت بازرگانی و صنعتی

قابل توجه دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی ارشد - گروه مدیریت بازرگانی و صنعتی:

دروس پیشنیاز آمار (گروه بازرگانی) و مدیریت تولید پیشنیاز و تحقیق در عملیات پیشنیاز (گروه صنعتی) برای دانشجویانی که در مقطع کارشناسی این دروس را گذرانده اند، حذف گردید..لطفا از تماس با دانشگاه بدین منظور خودداری فرمایید.
چنانچه دانشجویی این دروس را در مقطع کارشناسی گذرانده است و همچنان در لیست برنامه انتخاب واحد خود این دروس را مشاهده می کند به آیدی ershadmanagement@ پیام دهد.

• نویسنده : مدیرپرتال -معاون گروه میرچی
  • تاریخ انتشار : 1399/08/24