آ-99082085-اطلاعیه مهم دانشجویان ورودی جدید مهر 991

دانشجویان عزیز، ورودی جدید مهر ۹۹

2.چارت درسی خاص رشته خود را در سایت با زیر نویس آن به دقت مطالعه فرمایید .(از جمله حضور و غیاب و دروس جبرانی و..)

3.در نیمسال اول به هر دانشجوی ارشد حداقل ۸ و کارشناسی حداقل ۱۲ واحد داده شده است که افزایش این واحدها امکانپذیر نبوده و حذف آنها ( تا سقف حداقل واحد درترم )تا پایان روز چهارشنبه 99/8/29بلامانع خواهد بود. بدیهی است به هر دلیل و بنا به تقاضای دانشجو( توسط آموزش )پس از تاریخ فوق حذف درس انجام ،لکن شهریه مسترد نخواهد شد.

4.در این ترم به دلیل فشردگی برنامه و محدودیت زمان برخی از کلاس ها در هفته بیش از یک جلسه کلاس خواهند داشت.

شماره های تماس برای رفع هرگونه مشکل اعم از ورود به کلاس ها، نوع واحد ها و... پس از اولین جلسه کلاس ها به صورت ذیل است.

شماره های دانشگاه 7-66483602

داخلی مقطع کارشناسی 145و146و147

داخلی مقطع کارشناسی ارشد 144(قبل از مکالمه تلفن گویا داخلی مورد نظر گرفته شود.)

ارتباط با مدیران گروهها: از طریق ایمیل های موجود در سایت و حضوری طبق برنامه اعلام شده مدیران گروهها

با تشکر آموزش

• نویسنده : امور اساتید تمسکی