روز و ساعت كاري پرسنل اداري دانشگاه (شنبه الي چهارشنبه از ساعت 8 الي 14) ميباشد، لازم به ذكر است روزهاي پنجشنبه تا اطلاع ثانوي تعطيل ميباشد (روابط عمومي دانشگاه ارشاد دماوند-واحد تهران)

م-08-990313- اطلاعیه مهم امور مالی در مورد تسویه حساب دانشجویان

دانشجویان عزیز

با اهداء سلام

با شروع امتحانات ( مجازی و حضوری ) پایان ترم دوم 98 دانشگاه ، تسویه حساب مالی هر دانشجو امری ضروری است . لذا دانشجویان باید حداکثر تا 99/3/31 با مراجعه به سایت بدهی خود را به صورت اینترنتی پرداخت نموده تا ضمن اخذ مجوز ورود به جلسه امتحان ، دسترسی وی به رویت نمرات نیز فراهم گردد .

ضمناً با عنایت به شرایط ویژه فعلی و همانند ترم های قبل افرادی که قادر به پرداخت بدهی به طور یکجا نیستند با مراجعه حضوری ( تا تاریخ 99/3/31 ) و همراه داشتن چک می توانند از تقسیط بدهی برخوردار شوند به نحوی که بدهی آنان تاریخ99/5/15 تسویه گردد .

باتشکر امور مالی

• تاریخ انتشار : 1399/03/13