به اطلاع مراجعین میرساند، دانشگاه تا پایان مرداد ماه در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه تعطیل میباشد همچنین ساعت کار اداری از روز شنبه تا سه شنبه 8 الی 14 میباشد، لطفاً در هنگام مراجعه به دانشگاه حتماً رعایت دستورالعملهای بهداشتی (استفاده از ماسک، دستکش و رعایت فاصله اجتماعی مناسب) را مد نظر داشته باشید. (با تشکر: روابط عمومی دانشگاه ارشاد دماوند)

آ-99040316- ضوابط و نحوه پذیرایی دانشجویان در جلسه دفاع

دانشجویان گرامی

به منظور حفظ سلامت و بهداشت اساتید ودانشجویان دانشگاه ، ازاین پس پذیرایی درجلسات دفاع از پایان نامه تحت هرعنوان ممنوع و صرفا" محدود به آب معدنی و چای خواهد بود. لذا از دانشجویان عزیز انتظارمیرود این مهم را مورد عنایت ویژه قرار دهند.

با تشکر

خسروقنبری تهرانی