آ-11-990326- اطلاعیه دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات 2-98

دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات

98-2

دانشجویان با مراجعه به سایت و مطالعه دقیق دستورالعمل امتحانات ، ضوابط بهداشتی و ضوابط مالی طی مراحل زیر می توانند پرینت کارت ورود به جلسه امتحانی خود را دریافت نمائید :

1. تسویه حساب مالی ( طبق اطلاعیه امور مالی ) حداکثر تا تاریخ 31/03/1399
  2. مشاهده برنامه هفتگی خود به نحوی که تمامی دروس دارای تاریخ امتحان باشند بویژه امتحانات حضوری که در فاصله زمانی 7 تیر لغایت 2 مرداد تنظیم شده است و رفع ابهام در این مورد با شماره تلفن 66483602-7 داخلی 141
  3. دریافت پرینت کارت ورود به جلسه از تاریخ 01/04/1399 به مدت یک هفته ( کارت ورودی قبل از این تاریخ فاقد اعتبار است .)

توجه :

الف ) تاریخ امتحانات مجازی به عهده استاد مربوط بوده و دانشگاه نقشی در آن ندارد .

ب ) دانشجویان پسر که در کلاس های مجازی همراه با دختران واحد تهران حضور داشته اند ، باید ضمن تسویه حساب در واحد دماوند تاریخ امتحانات را در برنامه هفتگی واحد تهران ملاحظه و با مراجعه به آموزش دانشگاه در اولین روز امتحان حضوری ( یا قبل از آن ) پرینت کارت ورودی را تحویل گیرند .

ج ) حضور در جلسه امتحان حضوری بدون کارت ورود به جلسه و کارت دانشجوئی مجاز نخواهد بود .

امتحانات

• تاریخ انتشار : 1399/03/26