به اطلاع مراجعین محترم میرساند،از تاریخ اول خرداد ماه 99 تا اطلاع ثانوی روزهای حضور پرسنل اداری دانشگاه از ساعت 8 الی 14 روزهای شنبه الی چهارشنبه میباشد (روزهای پنجشنبه تا ایام امتحانات تعطیل میباشد)، خواهشمند است در صورت موارد ضروری با رعایت دستورالعملهای بهداشتی (استفاده از ماسک و دستکش ) در دانشگاه حضور به عمل آورید (روابط عمومی دانشگاه ارشاد واحد تهران)

م-08-990313- اطلاعیه مهم امور مالی در مورد تسویه حساب دانشجویان

دانشجویان عزیز

با اهداء سلام

با شروع امتحانات ( مجازی و حضوری ) پایان ترم دوم 98 دانشگاه ، تسویه حساب مالی هر دانشجو امری ضروری است . لذا دانشجویان باید حداکثر تا 99/3/31 با مراجعه به سایت بدهی خود را به صورت اینترنتی پرداخت نموده تا ضمن اخذ مجوز ورود به جلسه امتحان ، دسترسی وی به رویت نمرات نیز فراهم گردد .

ضمناً با عنایت به شرایط ویژه فعلی و همانند ترم های قبل افرادی که قادر به پرداخت بدهی به طور یکجا نیستند با مراجعه حضوری ( تا تاریخ 99/3/31 ) و همراه داشتن چک می توانند از تقسیط بدهی برخوردار شوند به نحوی که بدهی آنان تاریخ99/5/15 تسویه گردد .

باتشکر امور مالی

• تاریخ انتشار : 1399/03/13