آ-03-990231- اصول و ضوابط ایمنی و بهداشتی برای حضور دانشجویان در امتحانات پایان ترم 2-98

دانشجویان عزیز برای شرکت در امتحانات کتبی و حضوری پایان نمیسال دوم  ۹۸ که تدریجاً زمان آن ها در سایت اعلام خواهد شد ملزم به رعایت نکات ذیل بوده و مسئولان دانشگاه نیز به منظور حفظ سلامتی و تامین بهداشت  فضای دانشگاه به اتکای همکاری دانشجویان خود با جدیت اجرای مواد مذکور را در اولویت قرار خواهد داد.

1. دانشجو زمان حضور خود را در جلسه امتحان به نحوی تنظیم کند که حداقل توقف در حیاط دانشگاه را داشته باشد و پس از خاتمه امتحان نیز در اسرع وقت از دانشگاه خارج شود.

۲. دانشجویانی که به بیماری کرونا مبتلا شده و طبق گواهی پزشک از( مراکز بهداشتی و بیمارستانها) طول درمان آنها تمام نشده و از سلامت کامل برخوردار نیستند، مجوز حضور در دانشگاه را ندارند. لذا برنامه امتحان این افراد پس از بهبودی و با ارائه گواهی معتبر سلامت اعلام خواهد شد بدیهی است تماس دانشجو حداکثر ۲۴ ساعت قبل از امتحان با تلفن شماره66407126  به واحد امتحانات الزامی است در غیر این صورت درس یا دروس حذف آموزشی خواهند شد.

۳ .چون محیط دانشگاه برای انجام امتحانات ضدعفونی شده است است دانشجویان باید قبل از ورود به دانشگاه مجهز به ماسک بوده و دربدو ورود از دستکش جدید خود استفاده نمایند و استفاده از این دو مورد در طول حضور در دانشگاه بویژه در جلسه امتحان به صورت مستمر الزامی است.

۴. از تجمع و ارتباط های غیر ضروری با یکدیگر اکیداً پرهیز نموده و با رعایت فواصل مناسب امنیت بهداشت محیط را افزایش دهید.

5. از آوردن وسایل اضافی و غیر ضروری در جلسه امتحان خودداری نمایید چون علاوه بر عدم امکان برای حفظ و نگهداری آن ها در حیاط دانشگاه امنیت بهداشتی را نیز محدود خواهد نمود.

روابط عمومی دانشگاه

• تاریخ انتشار : 1399/02/31