به اطلاع مراجعین میرساند، دانشگاه تا پایان مرداد ماه در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه تعطیل میباشد همچنین ساعت کار اداری از روز شنبه تا سه شنبه 8 الی 14 میباشد، لطفاً در هنگام مراجعه به دانشگاه حتماً رعایت دستورالعملهای بهداشتی (استفاده از ماسک، دستکش و رعایت فاصله اجتماعی مناسب) را مد نظر داشته باشید. (با تشکر: روابط عمومی دانشگاه ارشاد دماوند)

اطلاعیه مهم آموزش در مورد تاریخ شروع کلاس ها و نکات قابل توجه در این زمینه

شروع کلاسهای درسی نیمسال دوم 99-98 روز شنبه 19 بهمن ماه بوده و با توجه به محدودیت زمانی در تشکیل کلاس ها و عدم امکان برگزاری کلاسهای جبرانی حضور در کلاس های درس الزامی و غیبت دانشجو بیش از 3 جلسه در هر درس از سوی اساتید محترم و آموزش هیچ مجوزی نداشته و با کنترل لیست حضور و غیباب در پایان ترم، درس مربوط از لیست واحدهای دانشجو حذف خواهد شد.

• تاریخ انتشار : 1398/11/15