با اهداء سلام و احترام خدمت کلیه اساتید و دانشجویان، به اطلاع میرساند از تاریخ 98/4/4 لغایت 98/5/2 ساعات اداری دانشگاه واحد تهران 8 الی 13:30 میباشد (در ضمن یادآور میشود در این بازه زمانی، دانشگاه روزهای پنجشنبه تعطیل میباشد). همچنین از تاریخ 98/5/3 لغایت 98/5/25 دانشگاه در تعطیلات تابستانی میباشد ولیکن کلاسهای ترم تابستان به قوت خود برگزار میگردد.

قابل توجه دانشجویانی که هنگام ثبت نام و انتخاب واحد برای پرداخت شهریه چک به امورمالی موسسه تحویل داده اند

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی

به اطلاع دانشجویانیکه هنگام ثبت نام و انتخاب واحد برای پرداخت شهریه چک به امورمالی موسسه تحویل داده اند ، میرساند ، نظر به اینکه چک های قدیمی توسط بانک مرکزی فاقد اعتبار اعلام شده و بانک ها نیز از دریافت آنها خودداری مینمایند، مقتضی است دانشجویان هر چه سریعتر با توجه به سررسید چک های خویش ( آبان ، آذر و...... ) به موسسه مراجعه نموده و نسبت به پرداخت شهریه در مورد چک های آبان و تعویض چک های بعد از آن اقدام نمایند.

امورمالی

• نویسنده : مدیرپرتال