شروع کلاس های تمامی مقاطع (اعم از دانشجویان جدید الورود و دانشجویان قدیمی) در نیم سال اول سال تحصیلی 98-97 از روز شنبه مورخ 31 شهریورماه 97 می باشد. همچنین تاریخ حذف و اضافه کلیه مقاطع تحصیلی واحد تهران روز سه شنبه مورخ 3 مهر ماه 97 از ساعت 9 الی 14 می باشد.

قابل توجه دانشجویان رشته کامپیوتر که درس کارآموزی را برای نیمسال تحصیلی 971 با سرکار خانم مهندس بهادری و همچنین کارآموزی و پروژه را با آقای استاد عسگری اخذ کرده اند

جلسه توجیهی کارآموزی خانم مهندس بهادری، در تاریخ 97/7/1 ساعت 10 صبح در دانشگاه تشکیل میشود.

لازم به ذکر است کلیه دانشجویان (پیوسته و ناپیوسته) که میخواهند که کارآموزی خود را در دانشگاه سپری نمایند میبایستی در این روز حتما به سرکار خانم مهندس بهادری جهت هماهنگی مراجعه نمایند.

0/00 0
  • تاریخ انتشار : 1397/06/17