اطلاعیه مهم نحوه استفاده دانشجویان برتر از سهمیه ثبت نام بدون کنکور کارشناسی ارشد

no picture

" اطلاعیه بسیار مهم "

نحوه استفاده  دانشجویان برتر از  سهمیه ثبت نام بدون کنکور کارشناسی ارشد

دانشجویان عزیز ، خلاصه ضوابط مندرج در دستورالعمل های مربوط به ثبت نام  بدون آزمون دانشجویان برتر کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه به شرح ذیل میباشد.

1. این محاسبه برای کارشناسی ارشد مهر 97 برای ورودیهای رشته های مختلف بهمن 92 و مهر ماه 93 خواهد بود و  شامل ورودیهای دیگر نمی شود.( مشروط بر اینکه در نیمسال 952 دانشگاه در آن رشته ورودی داشته باشد.)
  2. تعداد 15% از دانشجویان هر رشته که :

الف – تا پایان ترم 6 حداقل 4/3 کل واحدهای رشته خود را گذرانده باشند.

ب – به ترتیب معدل کل تا پایان ترم 6 جزء 15%  برتر قرار  گیرند.

ج – دانشجو تا تاریخ 31/6/97 کلیه واحدها را گذرانده و فارغ التحصیل گردد.

1. سهمیه دانشگاه برای هر رشته کارشناسی ارشد موجود در دانشگاه به تفکیک دختر و پسر 2 نفر خواهد بود.
  2. دانشجویان پس از اطلاع و مراجعه به دانشگاه به ترتیب بالاترین معدل می توانند با الویت رتبه همان رشته کارشناسی خود در مقطع ارشد یا رشته های همتراز را انتخاب و ثبت نام نمایند. در صورت انصراف یک یا چند دانشجو به ترتیب این فرصت به نفرات بعدی ( تا 15% )داده خواهد شد. ( کارشناسی حسابداری مجاز به انتخاب رشته مالی یا کارشناسی بازرگانی مجاز به انتخاب رشته بازرگانی گرایش های مختلف ، صنعتی با گرایش های مختلف خواهد بود.)
  3. این فرصت برای ورودیهای 2-92 و 1-93 فقط یکسال و یکبار خواهد بود و در نیمسال 2-97 یا سال 98 بلا استفاده است.
  4. اتباع خارجی از این امتیاز برخوردار نیستند.
  5. دانشجویان واجد شرایط در صورت تمایل میتوانند گواهی مربوط ( برای پایان ترم 6 ) به منظور ثبت نام در سایر دانشگاه های غیر انتفاعی یا دولتی که پذیرش دارند حداکثر تا تاریخ 30/3/97 از واحد آموزش دریافت نمایند. بدیهی است این افراد از سهمیه این دانشگاه خارج خواهند شد.
  6. دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته مشمول این دستورالعمل نخواهند بود.

آموزش

• نویسنده : مدیرپرتال میرچی