روز و ساعت كاری پرسنل اداری دانشگاه از اول آذرماه الی 14 آذر ماه (شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 8 الي 14) بصورت 50 درصد ميباشد، و طبق مصوبه ستاد ملی کرونا حضور دانشجویان در این دو هفته مجاز نمی باشد  و کارکنان صرفاً پشتیبان و رافع مشکلات کلاسهای مجازی خواهند بود (روابط عمومي دانشگاه ارشاد دماوند-واحد تهران)

م-99090388- قابل توجه متقاضیان وام دانشجویی

دانشجویان میبایستی در سایت صندوق رفاه دانشجویی ثبت نام و درخواست وام خود را ثبت نمایند، پس از اخذ سند تعهد محضری بهمراه تصویر کارت ملی و شناسنامه به واحد مالی اتاق 511 (تلفن داخلی-153) مراجعه نمایند، آخرین مهلت ثبت نام 99/10/1 میباشد. لازم به ذکر است سقف پرداخت وام برای هر ترم در مقطع کارشناسی 1 میلیون  تومان ودر مقطع کارشناسی ارشد 2 میلیون تومان میباشد.

لینک دانلود فایل ... pdf

ر-99083087- اطلاعیه مهم

دانشجویان عزیز، با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا، حضور دانشجویان در دو هفته آینده و از روز شنبه مورخ 99/9/1 به هیچ عنوان در دانشگاه مجاز نبوده و کارکنان صرفاً پشتیبان و رافع مشکلات کلاسهای مجازی خواهند بود (روابط عمومی دانشگاه)

آخرین نسخه های مربوط به اجرای نرم افزار ادوب کانکت

دانشجویان عزیز
آخرین نسخه های مربوط به اجرای نرم افزار ادوب کانکت جهت اقدامات اولیه را میتوانید از لینک های زیر دانلود نمایید.

ادامه خبر